Informatiebolletje In- en OutSite vullen/wijzigen

In dit artikel is gave nieuwe functionaliteit verwerkt die wordt uitgeleverd met een patch op Profit 3.

Het is mogelijk om op In- en OutSite informatie toe te voegen aan een veld door middel van een informatiebolletje.

Je kunt de inhoud van het Informatiebolletje In- en OutSite zelf bepalen. Zo kun je zelf de gewenste informatie beheren die bezoekers van InSite en OutSite te zien krijgen zodra ze op het Informatiebolletje klikken. Het vullen van de tekst, doe je in de Management tool.

Informatiebolletje In- & OutSite vullen

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Management tool.
  2. Open de functiegroep. Wanneer het veld gekoppeld is aan een profiel, open hier dan de functiegroep Profielen In- & OutSite.
  3. Selecteer het bestand.
  4. Ga naar het tabblad: Velden.
  5. Dubbelklik op het veld dat je wilt wijzigen.
  6. In de eigenschappen van het veld ga je naar tabblad Veld eigenschappen.
  7. Vul het veld Informatiebolletje (In- en OutSite).
  8. Klik op: Opslaan en sluiten.
  9. Sluit de Management tool.
  10. Open de omgeving opnieuw.

Direct naar

1. Vrije inrichting
  2. Vrije tabel toevoegen
  3. Vrije inrichting met velden en tabbladen
  4. Vrije contactbestanden
  5. Vrij algemeen bestand
  6. Labels van Profit-velden wijzigen