Dashboard openen en navigeren

Een dashboard bestaat uit werkbladen en op de werkbladen worden visualisaties getoond. Grafieken, tabellen en kengetallen zijn voorbeelden van visualisaties.

Inhoud

Dashboard openen

1. Start InSite.
  2. Open het dashboard.

Het dashboard opent en je ziet het eerste werkblad, zoals in de afbeelding.

Publicatiedatum van een dashboard:

Klik op de knop met de drie puntjes voor de naam van het dashboard om de publicatiedatum te zien. Zie verder de inrichting van het publiceren van dashboards.

Indeling van een dashboard

Een dashboard is als volgt ingedeeld.

Ander werkblad openen:

• Gebruik de bladerknoppen:
  • Klik op de naam van het huidige werkblad. Je opent hiermee een overzicht van alle werkbladen in het dashboard.

Dashboard maximaliseren

Je kunt een dashboard maximaliseren, zodat dit op de volledige schermgrootte getoond wordt. Klik nogmaals op de knop om weer terug te gaan naar de normale grootte.

Dashboard exporteren naar Excel of PDF

Je kunt via export naar PDF of Excel snel gegevens delen met je collega's. Ook kun je hiermee een snapshot maken op een specifiek moment.

Werkblad exporteren naar PDF:

Je exporteert een werkblad naar een PDF via het menu linksboven. Het hele werkblad wordt omgezet in een afbeelding en deze wordt als PDF opgeslagen.

Visualisatie exporteren naar Excel of PDF:

Je kunt een visualisatie exporteren naar PDF of Excel. Bij de export naar Excel worden alleen de cijfers geƫxporteerd (de BI-grafieken e.d. worden niet geƫxporteerd).

Klik met de rechtermuisknop in de visualisatie en gebruik het snelkeuzemenu.

Direct naar

1. Dashboards Profit BI
  2. Dashboard openen en navigeren
  3. Visualisaties op een werkblad
  4. Filteren in een dashboard
  5. Zoeken in een dashboard
  6. Beschikbare dashboards
  7. Inrichting

Process

Dashboard

Work area

Output