Zoeken in dashboards

Je kunt een waarde zoeken en direct toepassen in een filter.

Zoeken en filteren:

1. Klik op: (Ctrl+F).
  2. Vul de zoekterm in.
  3. Onderaan de pagina zie alle zoekresultaten waar de zoekterm in voorkomt.

4. Klik op: het juiste zoekresultaat.

Hiervan wordt een filter gemaakt en dit wordt direct toegepast.

Zoekresultaat met meerdere waarden:

Je zoekopdracht levert meerdere waarden op, bijvoorbeeld bij het zoeken naar softwarebedrijven.

1. Je hebt meerdere debiteuren gevonden. Als je op deze regel klikt, wordt een filter toegepast met deze debiteuren.

Direct naar

1. Dashboards Profit BI
  2. Dashboard openen en navigeren
  3. Visualisaties op een werkblad
  4. Filteren in een dashboard
  5. Zoeken in een dashboard
  6. Beschikbare dashboards
  7. Inrichting

Process

Dashboard

Work area

Output