Type actie

Type actie is een extra veld in een dossieritemtype dat je gebruikt om te filteren. Je richt de tabel naar eigen inzicht in.

Voorbeeld: Eenvoudige actielijst

Je voegt het veld Type actie toe aan dossieritemtype Actie. Daarna voeg je de mogelijkheden Nabellen, Afspraak maken, Informatie opzoeken, etc. toe. Vervolgens voeg je het veld Type actie toe aan een nieuwe weergave in CRM / Dossier / Dossier. In deze weergave filter je op Type actie. Je hebt nu een eenvoudige actielijst. Als je ook de velden Verantwoordelijke en 'Brongegeven' altijd invult bij dit dossieritem, kun je in de nieuwe weergave ook filteren op acties waar je persoonlijk verantwoordelijk voor bent.

Type actie toevoegen:

1. Ga naar: CRM / Dossier / Inrichting / Type actie.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Vul de velden in.
  4. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Dossier inrichten
  2. Type dossieritem inrichten
  3. Type dossieritem inrichten voor InSite
  4. Kenmerken
  5. Kenmerkcombinatie
  6. Brongegevens
  7. Type actie
  8. Logging