Menu-item site wijzigen of verwijderen

Je kunt menu-items wijzigen, verwijderen of onzichtbaar maken.

Menu-item wijzigen:

1. Ga naar het tabblad: Site.
  2. Klik op: Menu / Menu.

Ins_Sitemanagement Menu

3. Klik op het menu-item.

4. Je hebt de volgende mogelijkheden:
    • Menu-item verwijderen.

Je kunt een menu-item niet verwijderen als dit gebruikt wordt als 'Bron' bij een banner.

• Menu-item wijzigen: instellingen wijzigen, o.a. de omschrijving in de nadruk.
    • Menu-item verbergen: klik op Wijzigen en vink Tonen in menu uit.

Bij een verborgen menu-item wordt het volgende symbool getoond.

Als je een menu-item verbergt dan is het nog wel aanwezig als je de sitemap opent en je kunt het ook eenvoudig weer zichtbaar maken.

5. Wijzig de indeling van het menu door het menu-item te verslepen.
  6. Als je het menu sluit (kruisje rechtsboven), dan worden je wijzigingen direct doorgevoerd.

Direct naar

1. Menu van de site
  2. Presentatie menu instellen
  3. Startpagina koppelen aan menu
  4. Menu-item toevoegen
  5. Menu-item wijzigen
  6. Nadruk gebruiken in menu
  7. Kruimelpad