Looninrichting Pensioen wijzigen voor Digitale jaaropgave salariswijzer

Als je het rapport Digitale jaaropgave salariswijzer (Profit) wilt gebruiken, dan wijzig je hiervoor de inrichting van het lijstbegrip met medewerkers- en werkgeversdeel pensioen.

Lijstbegrip met pensioen inrichten:

1. Ga naar: HRM / Payroll / Inrichting / Lijstbegrip
  2. Open de weergave: Lijstbegrippen (alle).
  3. Open de eigenschappen van het lijstbegrip 'Pensioen medewerkersdeel' met profit id 2674.
  4. Ga naar het tabblad: Looncomponenten.
  5. Selecteer de looncomponent voor het medewerkersdeel van het pensioen.
  6. Vul een '+' in bij Berekening ( +/- ).
  7. Klik op: OK.
  8. Open de eigenschappen van het lijstbegrip 'Pensioen werkgeversdeel' met profit id 2907.
  9. Ga naar het tabblad: Looncomponenten.
  10. Selecteer de looncomponent voor het werkgeversdeel van het pensioen.
  11. Vul een '+' in bij Berekening ( +/- ).
  12. Klik op: OK.

Direct naar

1. Loonstroken inrichten
  2. E-mailen of InSite inrichten
  3. Looninrichting wijzigen voor loonstrook
  4. AFAS logo verplaatsen op loonstrook
  5. Integratie salariswijzer in MijnGeldzaken
  6. Voorkeursinstellingen loonstroken
  7. TWK-Loonstroken
  8. Taal van loonstrook inrichten
  9. Sortering loonstroken en jaaropgaven
  10. Volgorde van looncomponenten op de loonstrook aanpassen
  11. Aantal en Basis op de loonstrook
  12. Jaarloonstrook en jaaroverzicht kosten werkgever aanpassen

Process

Loonstrook Jaarovergang

Work area

Payroll