Looninrichting Pensioen wijzigen voor Digitale jaaropgave salariswijzer

Als je het rapport Digitale jaaropgave salariswijzer (Profit) wilt gebruiken, dan wijzig je hiervoor de inrichting van het lijstbegrip met medewerkers- en werkgeversdeel pensioen.

Lijstbegrip met pensioen inrichten:

1. Ga naar: HRM / Payroll / Inrichting / Lijstbegrip
  2. Open de weergave: Lijstbegrippen (alle).
  3. Open de eigenschappen van het lijstbegrip 'Pensioen medewerkersdeel' met profit id 2674.
  4. Ga naar het tabblad: Looncomponenten.
  5. Selecteer de looncomponent voor het medewerkersdeel van het pensioen.
  6. Vul een '+' in bij Berekening ( +/- ).
  7. Klik op: Opslaan en sluiten.
  8. Open de eigenschappen van het lijstbegrip 'Pensioen werkgeversdeel' met profit id 2907.
  9. Ga naar het tabblad: Looncomponenten.
  10. Selecteer de looncomponent voor het werkgeversdeel van het pensioen.
  11. Vul een '+' in bij Berekening ( +/- ).
  12. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Loonstroken inrichten
  2. E-mailen of InSite inrichten
  3. Looninrichting wijzigen voor loonstrook
  4. AFAS logo verplaatsen op loonstrook
  5. Looninrichting Pensioen wijzigen voor Digitale jaaropgave
  6. Voorkeursinstellingen loonstroken
  7. Taal van loonstrook inrichten
  8. Volgorde van looncomponenten op de loonstrook aanpassen
  9. Aantal en Basis op de loonstrook