Profit Build ophalen via AppConnectorVersion (XML)

Connector voor het ophalen van een Versienummer (met Build en Update) van de Profit-installatie waarin de omgeving draait.

Let op:

Je vindt alle URL's voor connectoren op de centrale pagina URL's van WebServices.

VersionConnector testen via AFAS Connect:

1. Start https://connect.afas.nl en log in.
  2. Ga naar: SOAP/XML / Custom connectors.
  3. Meld je aan
  4. Selecteer Version connector.
  5. Klik op: Execute.

SOAP-aanroep

Xml-voorbeeld-bestand downloaden

• token

Token van de gebruiker die de connector uitvoert. Je moet een CDATA-tag gebruiken bij de token, zie het te downloaden XML-voorbeeld.

Direct naar

1. Profit-connectoren o.b.v. XML
  2. Alle URL's van de Profit Webservices, IP-adressen en vereisten TLS
  3. App connector inrichten en gebruikers toevoegen
  4. GetConnector bouwen en testen
  5. UpdateConnector bouwen en testen
  6. Profit Connectoren aanroepen via SOAPUI
  7. Logging foutmeldingen