Gebruiker koppelen aan andere Persoon

In Accountancy Lite worden gebruikers gekoppeld aan personen. Als een onjuiste persoon aan een gebruiker is gekoppeld, kun je een andere persoon koppelen.

Let op:

Deze functie is alleen bedoeld om fouten te herstellen. Ander gebruik kan problemen opleveren met de Profit Agenda en de Active Directory synchronisatie.

Gebruiker koppelen aan een andere persoon:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Open de eigenschappen van de gebruiker.
  3. Ga naar: Acties (F8) / Omzetten naar systeemgebruiker.
  4. Klik op: Ja
  5. Vervolgens ga je de Systeemgebruiker omzetten naar gewone gebruiker. Selecteer daarbij de juiste persoon.

Direct naar

1. Gebruikers autorisatie inrichten
  2. Gebruikers en licentie
  3. Gebruiker toevoegen
  4. Gebruiker verwijderen
  5. Code van een gebruiker wijzigen
  6. Gebruiker samenvoegen met een andere gebruiker
  7. Systeemgebruiker toevoegen
  8. Systeemgebruiker omzetten naar gewone gebruiker
  9. Gebruiker koppelen aan andere Persoon