AFAS Remote beheren

Als je AFAS Remote niet (meer) wilt gebruiken, blokkeer je deze app connector. Als een specifieke commandline-gebruiker geen acties meer mag uitvoeren, verwijder je de token.

Hierdoor is het uitvoeren van commandlines via AfasCmd niet geblokkeerd, dit blijft mogelijk.

AFAS Remote beheren:

1. Open de omgeving.
  2. Ga naar: Algemeen / Beheer / App connector.
  3. Open de eigenschappen van AFAS Remote.
  4. Vink Blokkeren aan, als AFAS Remote niet gebruikt mag worden.
  5. Ga naar het tabblad: Gebruikerstokens.
  6. Verwijder de token als deze niet meer gebruikt mag worden.
  7. Als je een nieuwe token wilt gebruiken, voer je deze stappen uit:
    • Verwijder de oude token.
    • Maak een nieuwe token aan en neem deze op in het bestand token.xml.
    • Voer de commandline voor het registreren van de token opnieuw uit.
  8. Klik op: OK.

Zie ook

Direct naar

1. AFAS Remote commandline inrichten
  2. AFAS Remote autoriseren
  3. AFAS Remote tool ophalen en instellingen vastleggen
  4. AFAS Remote bij verschillende deelnemernummers / type omgeving
  5. AFAS Remote beheren