GetConnector voor ophalen van waarden uit vrij bestand

Je voegt een GetConnector toe voor het ophalen van records uit een vrij bestand.

Je kunt per omgeving vrije bestanden toevoegen via de Management tool. Een vrij bestand is een tabel die niet gekoppeld is aan andere Profit-tabellen. Je bepaalt de indeling van een vrij bestand zelf.

GetConnector toevoegen op basis van vrij bestand:

1. Ga naar: Algemeen / Uitvoer / Beheer / GetConnector.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Selecteer gebaseerd op een gegevensverzameling.
  4. Filter op: vrij hoofdbestand.

App_Cnr Getconnector op basis van vrij bestand toevoegen

5. Selecteer het vrije bestand.
  6. Voer de stappen uit voor het toevoegen en inrichten van de GetConnector.

Direct naar

1. GetConnector
  2. GetConnector bouwen en testen
  3. Performance optimaliseren
  4. Security
  5. Importeren en Exporteren GetConnector
  6. Gewijzigde gegevens opvragen met een GetConnector
  7. Omgaan met verwijderde gegevens
  8. GetConnector voor ophalen van waarden uit vrij bestand