Verbijzonderingscodes toevoegen (UpdateConnector KnDimCode)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van verbijzonderingscodes per verbijzonderingsas.

Naam UpdateConnector: KnDimCode

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

XML-voorbeeldbestand downloaden

UPDATE

Records wijzigen

XML-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Records verwijderen (alleen mogelijk als er geen mutaties zijn op de verbijzonderingscode).

Aandachtspunten:

• Er zijn vijf verbijzonderingsassen. Je bepaalt per omgeving welke assen je gebruikt door deze te activeren. Je kunt via de UpdateConnector alleen verbijzonderingscodes toevoegen op geactiveerde verbijzonderingsassen.
  • Er zijn velden toegevoegd aan de UpdateConnector voor de verbijzonderingsstructuur (geldt niet voor Accountancy Lite).

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen