Standaard waarde importeren voor een veld

Je kunt bij een veld de standaardwaarde van het veld vastleggen. Elk geïmporteerd record krijgt in het betreffende veld dezelfde waarde.

Veel velden in Accountancy Lite hebben een standaardwaarde. Deze waarde wordt automatisch toegepast als je een nieuw gegeven toevoegt. Sommige velden hebben geen standaardwaarde, zoals bepaalde velden die niet verplicht zijn.

Importdefinitie instellen:

1. Ga naar: de importfunctie.
  2. Ga naar: de weergave met de importvelden.
  3. Selecteer links het veld.
  4. Selecteer recht Standaardwaarde.

Je ziet, nadat je de standaardwaarde voor een veld hebt ingesteld, rechts in het scherm met de velden van Profit de kolommen Actie en de Waarde ook veranderen voor het geselecteerde veld:

Direct naar

1. Importopties voor velden
  2. Veld leegmaken via import
  3. Standaardwaarde importeren voor een veld
  4. Importveld automatisch bewerken voor dit geïmporteerd wordt
  5. Veld automatisch doornummeren via import
  6. Veldwaarde per regel opgeven tijdens import
  7. Veldwaarde eenmalig opgeven tijdens import
  8. Afbeeldingen importeren