Bestandslocaties en bestanden opslaan (Windows-gebruikers)

Bestandslocaties (paden) op AFAS Online werken anders dan je gewend bent op je eigen pc.

Bestandslocaties Windows:

De notatie van een bestandslocatie is als volgt:

\\Client\[schijfletter]$

Gebruik je de C-schijf, dan gebruik je dus \\Client\C$.

Let op:

Bij netwerklocaties geldt het volgende. De bestandslocatie waar je naar verwijst moet een 'shared' drive zijn. Het is dus niet voldoende om een mapping naar een schijf aan te maken. Neem contact op met de systeembeheerder in je eigen organisatie als je hulp nodig hebt bij het maken van een shared drive.

Zie ook: Bestandslocaties Apple Mac

Overzicht van bestandslocaties (niet uitputtend):

• Algemeen / Communicatieservice / Communicatieprofiel, type Externe portal, tab Instellingen
  • Algemeen / Inrichting / Instellingen betalingen / Bankrekening, locaties voor betaling, incasso, terugbetaling en betaling buitenland.
  • HRM / Beheer / Instellingen, tabblad Digitaal.
  • HRM / Organisatie / Werkgever
    • tabblad Betaling, veld Bestandslocatie
    • tabblad Instantie. Bij bepaalde instanties, zoals UWV, moet je een bestandslocatie vastleggen.
    • tabblad Journalisering, veld Naam journaalpostbestand
    • tabblad Bankrekening, veld Bestandslocatie
    • tabbladen PLO en PLO A&O, OLP Schoonmaak
  • Paden die in importdefinities zijn opgenomen

Direct naar

1. Aan de slag in Profit
  2. Starten en inloggen
  3. Wachtwoord wijzigen
  4. Werken in een omgeving
  5. Gegevens toevoegen, wijzigen en verwijderen