Bankafschrift inlezen

Je leest een bestand met afschriftregels van de bank in. Het inlezen genereert geen journaalposten, deze ontstaan tijdens het verwerken.

Let op:

Lees een bestand maar één keer in. Alleen bij SWIFT-bestanden vindt automatisch een controle plaats op dubbel inlezen.

Nieuw bankafschrift inlezen:

1. Ga naar: Financieel / Boeken / Bankafschrift.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Selecteer het bestandsformaat van de bank.
  4. Selecteer het bankafschriftbestand bij Locatie.

Als je meerdere bestanden wilt inlezen, doe dit dan in chronologische volgorde om fouten te vookomen.

5. Vink Mutaties inlezen voor alle administraties aan om het afschrift ook voor andere administraties in te lezen.
  6. Klik op: Voltooien.

Na het inlezen van de transacties verdwijnt het transactiebestand automatisch.

Direct naar

1. Bankafschriften
  2. Elektronische bankafschriften inrichten
  3. Bankkoppeling inrichten
  4. Bankafschrift inlezen
  5. Ingelezen bankafschrift raadplegen
  6. Geblokkeerd bankafschrift controleren
  7. Bankafschrift vrijgeven
  8. Bankafschrift verwerken
  9. Bankafschrift verwijderen
  10. Zoekcriteria voor het matchen van bankafschriften bij automatische verwerking
  11. Journaalpost bankafschrift wijzigen
  12. Verwerken van Equens-betalingen
  13. Bankafschriften via bankkoppeling