Bankkoppeling ABN AMRO afmelden

Je meldt de bankkoppeling van de ABN AMRO af via de portal van ABN AMRO. De actie Afmelden in Profit is vervallen.

Als je gebruik maakt van Internet Bankieren Zakelijk dan kan je de bankkoppeling afmelden via abnamro.nl/boekhoudkoppeling, onder het onderdeel De boekhoudkoppeling opzeggen. Klik op de knop Boekhoudkoppeling opzeggen en log in bij ABN AMRO Internet Bankieren. Daarna doorloop je de stappen om de bankkoppeling af te melden. Je kiest zelf voor welke rekening(en) je de koppeling op wilt zeggen. Als je meerdere rekeningen wilt afmelden dan eerder aangegeven, dan kun je later in het proces kiezen voor Herhaal opzegging.

Maak je gebruik van Acces Online, dan kun je de bankkoppeling telefonisch afmelden bij de ABN AMRO via het gebruikelijke telefoonnummer.

Je ontvangt van de bank een bevestiging per e-mail zodra de koppeling niet meer actief is.

Na de verwerking van het afmeldbericht kun je in Profit bij de eigenschappen van het bankrekeningnummer controleren of de bankkoppeling verdwenen is. Controleer op het tabblad Bankintegratie of de bankintegratieregel weg is.

Direct naar

1. Bankkoppeling
  2. Bankrekeningnummer toevoegen
  3. Communicatieservice autoriseren
  4. Communicatieomgeving instellen
  5. Dagboek bank inrichten
  6. Taak voor automatische uitwisseling inplannen
  7. Bankkoppeling Rabobank aanmelden en activeren (API-koppeling)
  8. Bankkoppeling Rabobank wijzigen of afmelden (API-koppeling)
  9. Bankkoppeling ABN AMRO aanmelden en activeren
  10. Bankkoppeling ABN AMRO afmelden
  11. Bankkoppeling ING aanmelden en activeren
  12. Bankkoppeling ING wijzigen of afmelden
  13. Bestaande bankkoppeling naar een andere omgeving/administratie verhuizen (exporteren en importeren)
  14. Bankkoppeling in bankrekening controleren