Inkoopfactuur met pdf-bijlage raadplegen of wijzigen

Je kunt de mutatie van de inkoopfactuur met de bijlage, het pdf-bestand, op diverse manieren raadplegen en wijzigen.

Je kunt de bijlage wijzigen als deze niet in een afgehandelde workflow inkoopfactuur zit. Als deze wel in een workflow zit dan kun je de bijlage van de boeking wijzigen door een ander bestand te selecteren en de boeking te voltooien. Als je de bijlage wilt verwijderen terwijl deze nog in een workflow zit, dan kan dit alleen in CRM via Collectief verwijderen in Dossier. De bijlage van de inkoopboeking is dan verwijderd. Vervolgens kun je de juiste bijlage bij de inkoopboeking toevoegen waarna de workflow opnieuw wordt opgestart.

Het kunnen wijzigen van een bijlage van de inkoopfactuurboeking is afhankelijk van je instellingen Bewerken buiten workflow altijd mogelijk bij het veld Bewerken van dossieritem/workflow Inkoopfactuur.

Direct naar

1. Inkoopmutaties
  2. Btw inrichten
  3. Grootboek inrichten
  4. Dagboeken inrichten
  5. Inkoopmutatie boeken
  6. Inkoopmutatie met meerdere kostensoorten en BTW-tarieven codes boeken
  7. Creditnota boeken
  8. Inkoopfactuur met bijlage raadplegen of wijzigen
  9. E-factuur inlezen en boeken als inkoopfactuur
  10. Inkoopfacturen blokkeren en vrijgeven