Contact toevoegen aan verkooprelatie

Je kunt bij een verkooprelatie meerdere contacten toevoegen.

Je kunt contacten ook importeren.

Contact toevoegen:

1. Ga naar:
    • Financieel / Debiteur / Debiteur
    • CRM /Organisatie/persoon / Verkooprelatie
  2. Druk op Ctrl+U als je de kolommen van de weergave wilt uitlijnen.
  3. Verplaats kolom debiteur Nr. voor de kolom Naam. Je kunt de kolom verplaatsen door met de muis de kolomkop Nr. te verslepen.
  4. Open de eigenschappen van de debiteur.
  5. Ga naar het tabblad: Contacten.
  6. Klik op: Nieuw.
  7. Selecteer Persoon bij organisatie.
  8. Klik op: Volgende.
  9. Vul bij Naam de naam van het contact zo volledig mogelijk in. Bijvoorbeeld:
  10. Druk op: Tab.

Accountancy Lite zal de naam uitsplitsen over de velden in de wizard:

11. Klik op: Volgende.
  12. Vul Inkoop in bij Afdeling.
  13. Vul de overige velden in.
  14. Voltooi de wizard.

Accountancy Lite toont de toegevoegde contactpersoon bij de debiteur.

Direct naar

1. Nieuwe verkooprelatie/debiteur
  2. Contact toevoegen
  3. Afleveradres toevoegen
  4. Debiteuren en Crediteuren importeren