Debiteurenkaart raadplegen

De Debiteurenkaart toont van een selectie van debiteur(en) per debiteur de mutaties van één boekjaar (en eventueel de geselecteerde perioden), inclusief de eventuele beginbalansboeking.

Deze beschrijving geldt voor zowel debiteuren als crediteuren.

Debiteurenkaart raadplegen:

1. Ga naar: Financieel / Uitvoer / Rapport.
  2. Open het rapport: Debiteurenkaart (Profit) (of Crediteurenkaart (Profit)).
  3. Vul het boekjaar in en selecteer eventueel de perioden.
  4. Bepaal eventueel de debiteuren die je wilt zien door grenswaarden in te vullen.
  5. Vink de volgende velden aan:
    • Vink Bladwissel per debiteur aan om elke debiteurenkaart op een nieuwe bladzijde te beginnen.
    • Vink Totalen per periode aan om periodetotalen op het rapport te zien. Jaartotalen worden altijd getoond.
    • Vink Alleen debiteuren met boekingen aan als je debiteuren zonder mutaties in de opgegeven periode niet wilt zien.

Direct naar

1. Debiteurenbewaking
  2. Status debiteurenbewaking' instellen of raadplegen
  3. Betalingsgedrag raadplegen
  4. Kredietlimiet instellen of raadplegen
  5. Openstaande posten raadplegen
  6. Openstaande posten debiteur met G-rekening
  7. Saldilijst raadplegen
  8. Ouderdomsanalyse raadplegen
  9. Dossieritem vastleggen
  10. Facturen raadplegen
  11. Debiteurenkaart raadplegen
  12. Financiële omzet per debiteur raadplegen
  13. Historisch overzicht debiteuren