Cliënt Vpb toevoegen

Voor het invullen van een aangifte Vennootschapsbelasting voeg je een cliënt Vpb toe.

Cliënt Vpb toevoegen:

1. Ga naar: Fiscaal / Vennootschapsbelasting / Cliënt Vpb.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Selecteer een bestaande organisatie of maak een nieuwe aan.

Je kunt in de wizard ook machtigingen aanvinken voor SBA.

4. Klik op: Voltooien.

Als je voor autonummering hebt gekozen bij het aanmaken van de cliënt, krijg je de melding welk nummer aan de cliënt is gekoppeld.

Verstrekkingswijze (niet-)akkoordbrieven vastleggen:

Voor het verstrekken van de aanslagbrieven via de mail gebruiken we het zakelijke e-mailadres van de contactpersoon van de cliënt. Je legt de verstrekkingswijze als volgt vast bij een nieuwe cliënt Vpb:

1. Maak een nieuwe cliënt Vpb aan.
  2. Voeg in CRM een contactpersoon met e-mailadres toe bij de organisatie die bij de cliënt Vpb hoort.
  3. Koppel de contactpersoon aan de cliënt Vpb (Eigenschappen cliënt Vpb » tabblad ‘Cliënt Vpb’)
  4. Zet de verstrekkingswijze op ‘Z – E-mail contactpersoon’ (Eigenschappen cliënt Vpb » tabblad ‘Digitaal’)

Je kunt ook de import te gebruiken voor een nieuwe cliënt, hierbij is het wel mogelijk om een contactpersoon toe te voegen.

Direct naar

1. Cliënt Vpb Beheer