Communicatie over verstuurde Vpb aangiften

Als je bij een aangifte een 'Datum verstuurd' hebt ingevuld en er is nog niet vastgelegd dat er communicatie is geweest over de verstuurde aangifte, staat er een taak bij de ingelogde gebruiker met betrekking tot het Communiceren over de verstuurde aangifte'. (Welk medium gekozen wordt, is uiteraard vrij, denk aan nabellen, e-mail, fax, per post)

Je kunt gegevens met betrekking tot de communicatie ingeven via de volgende stappen:

1. Ga naar: Fiscaal / Vennootschapsbelasting / Cliënt Vpb.
  2. Selecteer een cliënt.
  3. Klik op: Cockpit.
  4. Klik op: Versturen aangifte Vpb.
  5. Vul in het veld Evaluatie cliënt de datum in waarop je met de cliënt de aangifte hebt geëvalueerd.
  6. Klik op: OK of klik op Annuleren als je de aangifte niet wilt afdrukken.

De contactgegevens van de cliënt/accountant kunnen binnen deze taak worden geraadpleegd door op de knop Communicatie te klikken. Na het afhandelen van deze taak wordt deze verwijderd uit het overzicht en wordt een taak ten behoeve van het beoordelen van een cliënt gestart.

Direct naar

1. Aangifte Vpb uitwerken
  2. Aangifte Vpb plannen
  3. Gegevens aangifte Vpb opvragen
  4. Controleren volledigheid ontvangen gegevens Vpb
  5. Aangifte Vpb verwerken
  6. Aangifte Vpb controleren
  7. Aangifte Vpb versturen aan cliënt
  8. Versturen aangifte Vpb aan Belastingdienst
  9. Communicatie over verstuurde Vpb aangiften
  10. Cliënt Vpb beoordelen