AFAS Connect

Ga je aan de slag met Profit Connectoren? Gebruik dan AFAS Connect, de online tool voor het bouwen en testen van connectoren voor klanten, partners en AFAS consultants. AFAS Connect ondersteunt zowel REST/JSON als SOAP/XML.

De IP-adressen van AFAS Connect zijn 52.174.142.76 en 52.174.142.140. Sta deze toe in de eigenschappen van de app connector, als je IP-restricties gebruikt.

Forum en help

Gebruik het Forum om te sparren met andere connector-ontwikkelaars. Via het Forum kom je in aanraking met andere ontwikkelaars en kun je vragen stellen en meepraten over vragen van anderen. Gebruik de zoekfunctie om te zoeken in oude vragen.

Via de keuze Topics bereik je de helponderwerpen over Profit Connectoren en verwijzingen naar het AFAS Helpcenter.

Nieuwe account aanmaken

1. Ga naar connect.afas.nl.
  2. Klik op Geen account? en maak een account aan.

Je kunt je account beheren (wachtwoord en gebruikersnaam wijzigen en uitloggen) via deze keuzen:

Aan de slag