Werkwijze verkoopfactuur instellen

Stel je werkwijze voor het verkoopproces in. Maak hierbij de keuze tussen factureren vanuit SB of factureren vanuit een ander pakket.

Factureren vanuit SB (meest gekozen)

Doorloop een aantal instellingen om een administratie in te stellen voor een efficiƫnt verkoopproces.

• Algemene inrichting

Deze instellingen moet je altijd een keer doorlopen.

1. Ga naar:
    • E-mail instellingen.

Richt eenmalig je e-mail server in, zodat je verkoopfacturen kunt verzenden.

• Verkoopfactuur instellingen.
    • Huisstijl.
    • Klanten toevoegen.

Dit kan ook tijdens het toevoegen van een verkoopfactuur.

• Verkoopproducten toevoegen.

Gebruik dit als je bepaalde artikelen of diensten met een standaard prijs vaker verkoopt. Dit kan ook tijdens het toevoegen van een verkoopfactuur.

2. Start de rondleiding.

Je kunt ook de rondleidingen onder Snel aan de slag volgen voor Mijn eerste verkoopfactuur.

Optionele inrichting

1. Ga naar:
    • Verkoopfactuur instellingen / Korting.
    • Verkoopfactuur instellingen / G-rekening.
    • Betalingskorting instellingen.
    • Aanmanen instellingen.
    • Betaalvoorwaarden.
    • Betaalwijzen.
  2. Start de rondleiding.

Facturen vanuit ander product

Gebruik je een webshop of een ander product voor je facturen? Lees dan verder.

1. Ga naar Verkoopjournaalpost instellingen.
  2. Start de rondleiding.