Huisstijl instellen

Voordat je een eerste Verkoopfactuur, Offerte, Pakbon of Betalingsherinnering kunt verzenden is het belangrijk om je huisstijl eenmalig in te stellen. Dit bestaat uit een bedrijfslogo, kleuren, lettertype en een sjabloon voor de pagina-indeling. Het is mogelijk om de kleuren van deze huisstijl te baseren op jouw bedrijfslogo

App_Tour

Voor deze functionaliteit is een rondleiding beschikbaar.

1. Ga met de zoekhulp (Ctrl+Spatie) naar Huisstijl.
  2. Selecteer een Logo.

Wij ondersteunen het jpg- en png-formaat.

Gebruik een afbeelding van minimaal 384 bij 164 pixels.

3. Selecteer de gewenste kleuren.
  4. Vink eventueel Interface laten meekleuren aan.

Hiermee gebruik de ingestelde kleuren voor bijvoorbeeld de teksten en knoppen in SB. Zo personaliseer je SB op basis van jouw bedrijfskleuren.

5. Selecteer het gewenste Lettertype.
  6. Selecteer het gewenste Sjabloon.

Wij leveren momenteel vier sjablonen mee.

Van al deze wijzigingen zie je direct het resultaat in het afdrukvoorbeeld.

7. Selecteer een rapporttype boven het afdrukvoorbeeld om het resultaat in verschillende andere rapporten te bewonderen.
  8. Klik op Opslaan (Ctrl+S).