Medewerker

Door deze autorisatierol ziet de medewerker zijn/haar eigen medewerkergegevens. Daarnaast geeft deze autorisatierol in Profit je de mogelijkheid om basisinstellingen te kunnen doen. Bijvoorbeeld je wachtwoord wijzigen of gebruikersblokkeringen opheffen.

Door deze autorisatierol ziet de medewerker zijn/haar eigen medewerkergegevens in InSite. Je kunt je dossier raadplegen, verlof aanvragen, een voortgangsgesprek aanvragen of je adres wijzigen.

In InSite zijn diverse dashboards beschikbaar voor deze autorisatierol die de medewerker in een oogopslag inzicht geven in Loonbeslag en leningen, Verlofsaldo of het verzuim van het afgelopen jaar

Conditie

Als je de module ‘HRM’ in je licentie hebt, is deze autorisatierol zichtbaar.

Beschikbaar in InSite

Ja

Direct naar

Standaard gebruikersgroepen inrichten

Autorisatie op menu, acties en tabbladen beheren

Autorisatie met gegevensfilters