Payroll applicatiebeheer

De payroll applicatiebeheerder beheert alle inrichting met betrekking tot de salarisverwerking. Dit begint bij het inrichten en beheren van looncomponenten binnen de cao, tot aan het salarisverwerkingsplan bij de werkgever.
Daarnaast heb je vanuit deze autorisatierol rechten op het jaarwerk en beheer je alle instellingen die betrekking hebben op het payroll proces.

Let op:

Het gehele salarisverwerkingsproces zit niet in deze rol. Deze werkzaamheden worden gedaan door de specifieke rollen binnen de salarisverwerking.

Conditie

Als je de module ‘HRM’ in je licentie hebt, is deze autorisatierol zichtbaar.

Beschikbaar in InSite

Nee

Direct naar

Standaard gebruikersgroepen inrichten

Autorisatie op menu, acties en tabbladen beheren

Autorisatie met gegevensfilters