Abonnementen applicatiebeheer

De Abonnementen applicatiebeheerder heeft alle rechten om deze module goed in te richten. Denk hierbij vooral de instellingen van abonnementen. Naast het inrichten van het abonnementsproces, kan deze applicatiebeheerder ook gegevens importeren.

Let op:

Het beheren van artikelen, werksoorten, kosten is beschikbaar in de rol Facturatie applicatiebeheer (Profit).

Conditie

Als je de module ‘Abonnementen’ in je licentie hebt, is deze autorisatierol zichtbaar.

Beschikbaar in InSite

Ja

Direct naar

Standaard gebruikersgroepen inrichten

Autorisatie op menu, acties en tabbladen beheren

Autorisatie met gegevensfilters