Action not available for current activity

Je krijgt deze melding bij het aanroepen van de connector KnSubjectWorkflowReaction.

Oorzaak

Deze melding krijg je als de connector-gebruiker (eigenaar van het token) geen rechten heeft op de workflowtaak waarin het dossieritem op dat moment staat. Je kunt dit eenvoudig controleren door de eigenschappen van het dossieritem te openen en naar het tabblad Gebruikers te gaan. Hier moet de connector-gebruiker tussen staan.

Oplossing

Controleer eerst of de connector-gebruiker lid is van de groep die gekoppeld is aan de taak in de workflow-editor.

Is dit het geval? Dan geldt het volgende:

Om rechten te hebben op een taak in de workflow moet je minimaal Profit, InSite, AFAS Pocket of OutSite gebruiker zijn. Alleen de connector-gebruiker toevoegen aan de gebruikersgroep is niet voldoende. Om dit op te lossen doorloop je de volgende stappen:

1. Vink in de eigenschappen van de connector-gebruiker in de Autorisatie tool het veld Profit Windows aan.
  2. Werk daarna de gebruikers van de workflowtaak bij.
    1. Open de workflow en klik op de betreffende workflowtaak.
    2. Aan de rechterkant van het scherm staat de gebruikersgroep waar de connector-gebruiker in zit.
    3. Klik op:Ins_Wortkflow Beoordelen inschrijving inrichten (10) achter Taak bestemd voor en verwijder tijdelijk de gebruikersgroep uit de workflow.
    4. Publiceer de workflow en draai je wijziging vervolgens direct weer terug.
    5. Voeg opnieuw de gebruikersgroep toe aan de taak en publiceer nogmaals de workflow.

Controleer nu opnieuw of de connector-gebruiker op het tabblad Gebruikers aanwezig is in het dossieritem.

Goed om te weten:

Om overige connectoren (anders dan KnSubjectWorkflowReaction) aan te roepen heb je geen toegang nodig tot Profit, InSite, AFAS Pocket of OutSite. Alleen een connector-token is dan voldoende.