Waarom loopt Profit vast bij het collectief verwijderen van dossieritems?

Als het lijkt of Profit vastloopt bij het collectief verwijderen van één of meerdere dossieritems, dan krijg je op een gegeven moment een foutmelding. Het advies is om dit niet af te wachten, maar uit te loggen via Ctrl+F1.

De foutmelding die Profit uiteindelijk meestal geeft is 'Niet alle dossieritem(s) konden verwijderd worden'. Die melding krijg je als het te verwijderen dossieritem gekoppeld is als 'aanleiding' aan een ander dossieritem. Maak in het dossieritem eerst het veld Aanleiding leeg voordat je het dossieritem opnieuw collectief verwijdert. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel onder het kopje Kolom 'aanleiding' toevoegen aan de weergave met dossieritems.