Afwijkende instantiegegevens (UpdateConnector HrDvb)

UpdateConnector voor het bijwerken van afwijkende instantiegegevens bij meerdere dienstverbanden.

Naam UpdateConnector: HrDvb

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Beschrijving

Deze UpdateConnector werkt alleen als de conditie Meerdere dienstverbanden aan staat.

Mogelijke acties met de connector

Update

Records wijzigen

Xml-voorbeeld downloaden (dienstverband afwijkende instanties)

Xml-voorbeeld downloaden (update agex uit)

Velden

• Vinkveld AgEx moet aanstaan of aan worden gezet via de xml. Wordt deze via xml uitgezet, dan worden alle velden leeg gemaakt (ongeacht wat er verder in Update AgEx uitde xml staat)