Workflow accorderen aangifte OB

Voor het accorderen van de aangiften via OutSite is het standaard type dossieritem -155 Aangifte OB (Profit) meegeleverd. Met dit dossieritem zijn ook twee workflows meegeleverd. Deze workflows zijn ingericht volgens de best-practice. Het is mogelijk de kopie van deze workflow aan te passen of een nieuwe aan te maken.

Dit is de standaard meegeleverde workflow. Klik hier voor meer informatie over deze workflow.