Extra verlof op basis van Aantal jaren tot AOW datum

Medewerkers krijgen vanaf het aangegeven aantal jaren voor hun AOW datum het ingestelde aantal uren verlof, naar rato van het aantal gewerkte uren in de verlofperiode. Je gaat uit van één van de volgende peilmomenten:

Let op:

Voor extra verlof geldt dat deze reeds wordt toegekend aan begin van het boekjaar. De berekening is wellicht prorata, maar het verlofrecht wordt aan het begin van boekjaar al toegekend.

Verlofsoorten instellen voor extra verlof o.b.v. Aantal jaren tot AOW-datum:

1. Ga naar: HRM / Organisatie / Cao.
  2. Ga naar het tabblad: Arbeidsvoorwaarde.
  3. Open de eigenschappen van de arbeidsvoorwaarde.
  4. Ga naar het tabblad: Verlof.
  5. Open de eigenschappen van het type verlof.
  6. Ga naar het tabblad: Extra verlof.
  7. Vul minimaal peildatum 1 in, anders wordt extra verlof niet toegekend.
  8. Klik op: Opslaan en sluiten.
  9. Open opnieuw de eigenschappen van het type verlof.
  10. Ga naar het tabblad: Extra verlofrechten.
  11. Klik op: Nieuw.
    1. Selecteer Aantal jaren tot AOW-datum bij Extra verlof toekennen o.b.v..
    2. Vul het veld Vanaf aantal jaren in.
    3. Vul het verlofrecht in.
    4. Klik op: Voltooien.
    5. Klik op: OK. Het verlofrecht herbereken je later.

Herhaal dit voor iedere leeftijd.

12. Klik op: Opslaan en sluiten.
  13. Ga naar: HRM / Aan- en afwezigheid / Herberekenen verlof.
  14. Vul de velden in.
  15. Klik op: Voltooien.