Iv3-indeling per jaar (UpdateConnector FiIVY)

UpdateConnectoren voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van een Iv3-indeling.

In dit artikel is gave nieuwe functionaliteit verwerkt die beschikbaar is vanaf Profit 3.

Naam UpdateConnector: FiIVY

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

Toevoegen

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Wijzigen

Records verwijderen

Hiervoor geef je het veld Identity mee.

Verwijderen

Records verwijderen

Hiervoor geef je het veld Identity mee.

Je kunt nieuwe en bestaande Iv3-gegevens wijzigen met een import of updateconnector.

Voor een juiste mutatie is Identity vereist. Dit geldt voor zowel de import als updateconnector. In een importdefinitie zet je de andere velden op Niet wijzigbaar. Bij een wisseling van categorie code is het van belang de juiste type categorie mee te geven. Dat omdat sommige codes dezelfde zijn voor Lasten als voor Baten.