Waarom loopt Profit vast, nadat ik een venster heb geopend?

Dit komt doordat het venster dat je hebt geopend 'buiten beeld' is gevallen. Hierdoor lijkt het alsof Profit vastloopt. Je kan dit herkennen door op de Escape-toets te drukken. Reageert Profit dan weer, dan is hiermee het venster dat buiten beeld stond gesloten.

Je lost het probleem op door het venster weer in beeld te slepen. Gebruik hiervoor de scrollbalk aan de rechterkant en onderin.

Een andere mogelijkheid is het venster trapsgewijs te rangschikken via het menu Venster helemaal boven in Profit.

Andere oorzaak: Je muis klikt op de verkeerde plek in Profit

Je muis klikt niet op de juiste plek in Profit, waardoor het lijkt alsof Profit niet reageert. Dit heeft met de DPI Settings te maken.

In het artikel Muis klikt niet juist/ op de verkeerde plek in Profit. Hoe kan dit? lees je hoe je dit probleem kan oplossen.

Andere oorzaak: de instellingen van de beeldschermen staan niet op dezelfde grootte

De grootte van de tekst moet voor beide beeldschermen op hetzelfde percentage staan. Klik met je rechtermuisknop op je bureaublad en klik op Beeldscherminstellingen.

1. Onder het onderdeel Schaal en lay-out pas je de grootte van je beeldscherm aan (zie onderstaande afbeelding).
    Zorg ervoor dat dit percentage voor beide beeldschermen gelijk is.

Meer informatie hierover lees je in het artikel Functievensters gebruiken.

Process

Inloggen