Hoe kan ik lopende workflowtaken verwijderen?

Als je dossieritems wilt verwijderen die nog in de workflow zitten, moet je deze collectief verwijderen. Je verwijdert hiermee niet alle dossieritems uit de omgeving, maar alleen degene die je selecteert.

Dossieritems collectief verwijderen:

1. Ga naar: CRM / Dossier / Dossier.
  2. Gebruik de toetsencombinatie CTRL + S als de kolom met selectievakjes niet in de weergave wordt getoond. Vink vervolgens de dossieritems aan die je wilt verwijderen. Gebruiker CTRL + A als je alle regels in één keer wilt aanvinken.
  3. Klik op de actie: Collectief verwijderen.
  4. Klik op: Volgende.
  5. Klik op: Voltooien.

Let op:

Zie je het dossieritem niet staan? Dan is het dossieritem vertrouwelijk. Gebruik de overige weergaven om te kijken of het dossieritem er tussen staat. Zo niet? Maak zelf een nieuwe weergave aan gebaseerd op de gegevensverzameling 'Dossieritems (incl. vertrouwelijke types en Profit-types)'.