Het lettertype van Profit is klein. Hoe kan ik het lettertype aanpassen / vergroten?

Kijk of je kunt inzoomen in Profit, een mooie nieuwe feature in Profit 1.

Klik op je gebruikersnaam om in- en uit te zoomen.

Aanvullende informatie

Let op:

Afhankelijk van de Citrix-versie die je gebruikt, kun je de DPI-instellingen aanpassen. Vanaf Profit 1 moet je de instelling Nee, gebruik de systeemeigen resolutie (no, use the native resolution) gebruiken.

Voor meer informatie, zie ook het artikel Configuration of DPI matching and client-side scaling with Citrix Workspace app for Windows van Citrix.

Citrix kan de grootte van het lettertype overnemen van de computer. Hiervoor pas je de resolutie aan. Dit heeft met de DPI-instellingen te maken. Hoe je dit wijzigt hangt af van de Citrix-versie waarmee je werkt.

Ik werk met Citrix-versie 2210.5. of hoger

Ik werk met Citrix-versie 2206 t/m 2210

Ik werk met Citrix-versie lager dan 2206

Weet je niet met welke versie van Citrix je werkt? Gebruik onderstaande stappen om de versie te controleren. Bekijk hier welke versies van Citrix wij ondersteunen.

Let op:

Zorg ervoor dat je eerst de grootte van de letters op je computer wijzigt. Heb je meerdere beeldschermen? Pas het percentage op ALLE beeldschermen aan. Klik met je rechtermuisknop op je bureaublad en klik op Beeldscherminstellingen. Onder het hoofdstuk Schaal en lay-out pas je de grootte van je beeldscherm aan.

Citrix-versie controleren

  1. Klik met je rechtermuisknop op het icoontje van Citrix Workspace en klik op Advanced preferences / Geavanceerde voorkeuren.

Onder het kopje Info vind je de versie waarmee je werkt.