Exporteren van weergaven autoriseren

Je legt vast wie weergaven mogen exporteren naar Microsoft Excel. Deze autorisatie geldt voor alle weergaven in Profit.

Exporteren van weergaven autoriseren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  3. Selecteer de groep.
  4. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  5. Ga naar: Algemeen / Acties / Exporteren en afdrukken in weergaven.
  6. Selecteer Toegestaan of Niet toegestaan.

Mijn bestanden autoriseren:

Let op:

Een geƫxporteerde weergave wordt niet direct geopend in Microsoft Excel. De weergave wordt klaargezet als exportbestand in Algemeen / Uitvoer / Mijn bestanden en je slaat deze op als Excel-bestand.

1. Ga naar het tabblad: Menu.
  2. Autoriseer het pad: Algemeen / Uitvoer / Mijn bestanden.

Direct naar

1. Weergaven autoriseren
  2. Weergavebeheer autoriseren
  3. Exporteren van weergaven autoriseren
  4. Filterautorisatie op weergaven

Process

Autorisatie