thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied
Toevoegen, wijzigen en verwijderen van weergaven autoriseren

Je autoriseert het beheren van weergaven. Hiermee bepaal je welke gebruikers weergaven kunnen toevoegen, wijzigen of verwijderen. Deze autorisatie geldt voor alle weergaven in Profit.

Weergavebeheer autoriseren:

  1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  3. Selecteer de gebruikersgroep.
  4. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  5. Ga naar: Algemeen / Acties / Beheer weergaven.
  6. Selecteer Toegestaan of Niet toegestaan.

Direct naar

  1. Weergaven autoriseren
  2. Weergavebeheer autoriseren
  3. Exporteren van weergaven autoriseren
  4. Filterautorisatie op weergaven

Process

Autorisatie

Work area

Algemeen