Intercompany ontvangsten toevoegen (UpdateConnector FbDelNoteReceived)

UpdateConnector voor het toevoegen van intercompany ontvangsten. Hierbij heb je in de ene administratie een pakbon en in de andere administratie een ontvangst.

Naam UpdateConnector: FbDelNoteReceived

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (eenvoudig voorbeeld)

Pakbonnummer (OrNu)

Gebruik het veld veld OrNu om het pakbonnummer mee te geven, zodat de ontvangst gekoppeld wordt aan de reeds aanwezige pakbon in Profit.

Bij een geslaagde insert krijg je een response met het ontvangstnummer terug:

<results><FbDelNoteReceived><OrNu>04322</OrNu></FbDelNoteReceived></results>

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren