Loonstroken toevoegen (Belgiƫ, UpdateConnector HrEmpPaySlip)

UpdateConnector voor het toevoegen van loonstroken door het sociaal secretariaat.

Naam UpdateConnector: HrEmpPaySlip

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

XML-voorbeeld downloaden

Aandachtspunten:

• Bij de medewerker wordt een dossieritem met loonstrook toegevoegd, hiervoor wordt het type dossieritem Loonstrook (Profit)' (-2) gebruikt.
  • Deze UpdateConnector geeft bij een geslaagde Insert een response terug met het nummer dossieritem (SbId).

Medewerker (EmId)

De code van de medewerker.

Omschrijving (Ds)

De omschrijving van het dossieritem.

FileName

De bestandsnaam van de loonstrook.

FileStream

De PDF van de loonstrook in het base64-formaat. Je moet het bestand eerst converteren naar een base64-string met een externe tool en vervolgens kun je de Base64-string insturen als bijlage.