Beoordelingen medewerkers toevoegen, wijzigen en verwijderen (UpdateConnector HrJudgement)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van beoordelingen van medewerkers.

Naam UpdateConnector: HrJudgement

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

Actie

Toelichting

INSERT

Beoordeling toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden

Het veld Emid is verplicht.

Het veld JuSn is niet verplicht, het volgnummer wordt automatisch toegekend door Profit.

UPDATE

Beoordeling wijzigen.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

De velden EmId en JuSn zijn verplicht.

DELETE

Beoordeling verwijderen.

Xml-voorbeeldbestand downloaden

De velden EmId en JuSn zijn verplicht.

Aandachtspunten:

• De XML mag meerdere regels met verschillende acties bevatten.
  • Bij een fout gaat Profit door met de volgende regel. Bij meerdere fouten wordt er slechts één foutmelding teruggeven, waardoor je de foute regel niet via de foutmelding kunt herleiden.

Prestatie (EmPe)

T/m Profit 19 geef je de interne code op in dit veld. Hierdoor moet in de UpdateConnector voor bijvoorbeeld een excellente beoordeling een 1 meegegeven worden. In de interface van Profit gebruik je hiervoor de externe waarde.

Vanaf Profit 20 geldt het volgende.

De interne en externe code zijn gelijkgetrokken. Nu geldt altijd de externe code. In het veld 'EmPe' geef je vanaf Profit 20 dus de externe code op.