Fouten in importbestand raadplegen

Er zijn verschillende manieren om de fouten in het importbestand te raadplegen.

Het is mogelijk dat na het voltooien van de importwizard een foutmelding optreedt, gevolgd door dit venster:

Details per afgekeurde regel bekijken:

1. Klik op: Open log.

Het logbestand is alleen beschikbaar als je een naam en locatie hebt ingevuld in het veld Bestandsnaam bij Bestand met afgekeurde regels. In het logbestand kun je nagaan welke regels uit het importbestand zijn afgekeurd en niet geïmporteerd.

2. Klik op: Open rapport. Hiermee open je een weergave met fouten.

3. Je kunt nu de fouten corrigeren.

Direct naar

1. Fouten gegevensimport oplossen
  2. Fouten raadplegen
  3. Fouten corrigeren via Edit mode
  4. Foutenrapport import openen

Process

Import