Importsjabloon downloaden

Via de onderstaande links kun je importsjablonen downloaden in Excel-formaat.

Aandachtspunten:

• De importsjablonen zijn gebaseerd op een Profit licentie waarin veel gangbare activeringen zijn ingeschakeld. Heb je een andere licentie of andere activeringen, dan kun je de importsjablonen niet 1-op-1 gebruiken in jouw omgeving.
  • Je omgeving kan vrije inrichting bevatten (Management Tool). Vrije inrichting kan per omgeving verschillen, houd hier rekening mee bij het opzetten van je imports.
  • Importsjablonen met een voorloopscherm - zoals de import op organisaties en personen - hebben een voorloopscherm. In de te downloaden importdefinities is gebruik gemaakt van de standaardinstellingen van het voorloopscherm, voor zover dit mogelijk is.

Je kunt per werkgebied een ZIP-bestand downloaden met de importdefinities. AFAS heeft op dit moment de belangrijkste importdefinities beschikbaar gesteld.

Importsjablonen downloaden:

Importsjablonen downloaden met Franse veldomschrijvingen:

Direct naar

1. Importeren
  2. Importbestand opzetten
  3. Bestand importeren via nieuwe importdefinitie
  4. Importeren via een bestaande importdefinitie
  5. Fouten gegevensimport oplossen
  6. Importdefinities beheren
  7. Importsjablonen downloaden

Process

Import