AFAS Partner en Expertnetwerk

Dit onderwerp geldt alleen voor klanten in Nederland.

Gebruik je naast AFAS software nog andere software zoals een webshop, scan- en herkensoftware, urenregistratie, apps, branchesoftware of planning? Veel van deze systemen zijn gekoppeld met AFAS.

Ben je op zoek naar specifieke tijdelijke of vaste dienstverlening met kennis van de software AFAS? Op partner.afas.nl staan alle koppelingen, AFAS Experts (tijdelijk extern personeel) en diensten gecategoriseerd.

AFAS stelt je, samen met gecertificeerde partners, in staat jouw totaalautomatisering naadloos aan te sluiten op je bedrijfssituatie. Je kunt eenvoudig zoeken naar oplossingen en diensten voor specifieke deelgebieden en branches.

Beschrijving

Ben je op zoek naar hardware, software of een app die je kan koppelen aan Profit? Heb je behoefte aan tijdelijk of vast personeel of dienstverlening met kennis van Profit? Of wil je misschien een combinatie van deze dingen?

Het AFAS Partner & Expertnetwerk biedt oplossingen voor aanvullende en gespecialiseerde producten en diensten in drie categoriƫn:

• Productpartners met koppelingen naar AFAS Software
  • Dienstverlenende partners die duidelijke afgebakende diensten op de software van AFAS leveren.
  • AFAS Experts met specialisatie in hun product en branche.

Op partner.afas.nl zijn alle partners, diensten en experts op logische wijze gecategoriseerd. Je kunt hier ook direct zien of een product, dienst of persoon geschikt en gecertificeerd is.

Met het AFAS partner & Expertnetwerk haal je het maximale uit de software van AFAS!

Werkwijze

Waar ben je naar op zoek? Klik op de afbeelding op te zoeken op www.afaspartner.nl: