Vrij tabblad toevoegen

Om een vrij veld te kunnen gebruiken, moet je het op een vrij tabblad plaatsen. Het is niet mogelijk de vrije velden toe te voegen aan standaardtabbladen van Profit.

Je moet de vrije velden eerst toevoegen. Daarna voeg je het vrije tabblad toe en richt je dit in. Daarna bepaal je de autorisatie.

Vrij tabblad toevoegen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Management tool.
  2. Dubbelklik op de functiegroep waaraan je een tabblad wilt toevoegen.
  3. Klik op: Ja.
  4. Selecteer het bestand.
  5. Ga naar het tabblad: Tabbladen.
  6. Klik op: Nieuw.

7. Vul de naam van het vrije tabblad in.
  8. Verplaats de benodigde velden van het tabblad Beschikbare velden: naar Velden op tabblad.
  9. Plaats de velden in de juiste volgorde (dit is ook de volgorde in het eigenschappenvenster en in de nieuw-wizard).
  10. Klik op: OK.

Direct naar

1. Vrij tabblad
  2. Vrij tabblad toevoegen
  3. Tabblad autoriseren
  4. Tabbladen beheren in de Management Tool

Process

Vrije inrichting