Tabbladen vrije inrichting autoriseren

Als je vrije velden hebt toegevoegd, moet je deze autoriseren voor de juiste groepen of gebruikers. Na het toevoegen van een tabblad zal Profit de Autorisatie tool direct openen, als je als je hierop rechten hebt. Profit opent de Autorisatie tool op de juiste positie en je kunt direct aan de slag.

Als je geen rechten hebt op de Autorisatie tool start Profit deze niet en moet je achteraf de rechten toekennen. Je kunt voorkomen dat je telkens de rechten moet instellen, door de gebruiker van de Management tool geen rechten te geven op de Autorisatie tool. Je kunt de rechten dan achteraf toekennen met de knop Autorisatie in de Management tool.

Let op:

Als je de tabbladen wilt gebruiken in InSite, moet je deze achteraf nog autoriseren bij elke relevante functionaliteit.

Direct naar

1. Vrij tabblad
  2. Vrij tabblad toevoegen
  3. Tabblad autoriseren
  4. Tabbladen beheren in de Management Tool

Process

Vrije inrichting