Tabbladen beheren in de Management Tool

Je kunt in de Management tool de volgorde van tabbladen wijzigen of tabbladen verbergen.

Als een tabblad meer velden bevat dan op het tabblad passen, zal Profit de velden die niet passen op een apart tabblad met een volgnummer plaatsen.

De volgorde van velden op het tabblad in de Management tool is ook de volgorde waarin Profit de velden toont. Profit toont de velden altijd onder elkaar, het is niet mogelijk om velden naast elkaar te plaatsen.

Tabbladen beheren:

1. Ga naar het tabblad: Tabbladen.
  2. Klik op: Onderhouden.

Profit toont een venster met beschikbare en geselecteerde tabbladen. Alleen de geselecteerde tabbladen worden getoond als de gebruiker de functie opstart.

3. Pas de volgorde van de Geselecteerde tabbladen: aan met de pijltoetsen.

4. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Vrij tabblad
  2. Vrij tabblad toevoegen
  3. Tabblad autoriseren
  4. Tabbladen beheren in de Management Tool

Process

Vrije inrichting