Hoofddocent wijzigen

Je kunt de hoofddocent bij een sessie wijzigen. Als je beschikt over InSite is daar een docentcockpit met sessie- en cursisteninformatie beschikbaar. De hoofddocent heeft toegang tot deze Docentcockpit. De docent kan cursisten presentmelden en te verplaatsen naar een andere cursus, als de hoofddocent geautoriseerd is voor de pagina Verplaatsen deelnemer.

Hoofddocent wijzigen:

1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Evenement.
  2. Open de eigenschappen van het evenement.
  3. Ga naar het tabblad: Sessie.
  4. Open de eigenschappen van de sessie.
  5. Ga naar het tabblad: Algemeen.
  6. Selecteer eventueel een andere waarde bij Organisatie/persoon.
  7. Selecteer een andere docent bij Hoofddocent.
  8. Klik op: Opslaan en sluiten.

De persoon wordt nu toegevoegd op het tabblad Docent.

Je kunt de hoofddocent ook wijzigen op het tabblad Algemeen in de eigenschappen van het evenement. Als je een persoon hebt geselecteerd die nog niet is toegevoegd als docent krijg je nu een melding of je de gegevens wilt wijzigen in de bijbehorende sessie. Als je op Ja klikt wordt de persoon toegevoegd op het tabblad Docent in de eigenschappen van de sessie.

Direct naar

1. Evenement
  2. Evenement en sessies toevoegen
  3. Hoofddocent wijzigen
  4. Docent bij alle sessies wijzigen
  5. Meerdere docenten per evenement/sessie
  6. Sessies van een evenement annuleren
  7. Evenement en sessie importeren