AFAS Pocket afsluiten

Als je AFAS Pocket afsluit, wordt deze automatisch vergrendeld (als de app nog draait op de achtergrond, kan het voorkomen dat dit niet onmiddellijk gebeurt). De volgende keer dat de AFAS Pocket start, moet je je opnieuw aanmelden met je pincode.

Gebruik de keuze Uitloggen alleen als je wilt wisselen van gebruiker. Je aanmeldgegevens worden dan verwijderd, zodat een andere gebruiker zich kan aanmelden.

Direct naar

1. AFAS Pocket
  2. Hoe werkt AFAS Pocket
  3. AFAS Pocket installeren op smartphone of tablet
  4. AFAS Pocket inrichten en beheren
  5. AFAS Pocket afsluiten

Process

gebruik

Work area

Pocket