Analyse raadplegen vanuit weergave

De analyse heeft alleen betrekking op de weergave waarin je deze opvraagt. Als je een filter op de weergave hebt vastgelegd, werkt dit ook door in de analyse.

Let op:

Deze functionaliteit is niet meer beschikbaar vanaf Profit 22.

Als je een analyse maakt vanuit een weergave, kun je deze alleen vanuit die weergave opvragen. Je kunt de analyse niet opvragen via bijvoorbeeld Algemeen / Uitvoer / Analyse. Bovendien kun je de analyse alleen gebruiken voor de gegevens in de weergave. Als je een analyse met een bredere toepassing nodig hebt (eventueel gebaseerd op meerdere gegevensverzameling) dan voeg je deze toe via een beheerfunctie.

Analyse raadplegen vanuit weergave:

1. Open de weergave:.
  2. Ga via de knoppenbalk naar Analyses... (Ctrl+Shift+A).

Met sommige weergaven worden analyses meegeleverd. Zo niet, dan zie je alleen de analyses die je zelf hebt toegevoegd.

3. Selecteer de analyse.
  4. Klik op: Afdrukken.

Open de analyse op één van de volgende manieren.

Analyse openen met één muisklik op een notificatie

Analyse openen via Profit Windows

Analyse openen via InSite

Let op:

Je opent het bestand altijd op je eigen systeem en daarom wordt het bestand ook lokaal opgeslagen in de map Downloads. Controleer na gebruik of het bestand uit de map Downloads verwijderd is, dit is met name belangrijk bij vertrouwelijke informatie.

Als je de analyse niet kunt openen of als er meldingen optreden, raadpleeg je de voorbereidingen en de veelgestelde vragen.

Direct naar

1. Analyse
  2. Analyses inrichten
  3. Autorisatie
  4. Ondersteuning Microsoft Office controleren
  5. Profit Communication Center installeren en inrichten
  6. Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime (Excel 2010) installeren
  7. Beveiligingsinstellingen in Microsoft Excel vastleggen voor analyses
  8. Beveiligingsinstellingen in Office 365 voor analyses vastleggen
  9. Analyse raadplegen
  10. Analyse raadplegen vanuit weergave
  11. Analyse raadplegen via Profit Communication Center in InSite
  12. Analyse raadplegen via Apple Mac

Process

Analyse

Work area

Output