Meerdere regels bewerken in het boekingsvenster

Je kunt boekingsregels selecteren en hierop een actie uitvoeren die voor alle geselecteerde regels geldt.

Het is niet altijd mogelijk om meerdere regels tegelijk te verwijderen.

Meerdere regels bewerken in het boekingsvenster:

1. Activeer de selectiekolom via de werkbalk of met Ctrl+S.

2. Vink de regels als volgt aan:
    • Met de muis.
    • Met de spatiebalk.
    • Vink alle regels aan met Ctrl+A.

Vink alle regels uit met Ctrl+D.

3. Klik op: Acties / Verwijderen.

Als de boekingslay-out geschikt is voor het verwijderen van meerdere regels in een keer, moet je een keuze maken:

• Klik op Geselecteerde om de aangevinkte regels te verwijderen.
    • Klik op Huidige om alleen de geselecteerde regel te verwijderen.

Als de boekingslay-out niet geschikt is voor het verwijderen van meerdere regels in een keer, moet je per regel het verwijderen bevestigen.